lördag 7 januari 2012

-25 grader

-25 grader skulle det vara idag här uppe i Tandådalen. Men det var det inte så det var skönt, det hande ju aldrig gått att åka annars. Vi har nu varit här i tre dagar och det har varit jätte bra, helt underbart. Jag har åkt en hel del och barnen har åkt en hel del. Lill tösen åkte för första gången och det gick galant, hon åkte upp i backen och tog sig ner själv utan att vi behövde hjälpa henne. Kan man tänka sig att hon aldrig har stått på ett par skidor och gör detta helt själv för första gången. Hon har nog varit skidåkare i sitt förra liv. Vår andra tös har åkt lite mer, men av någon konstig anledning så var det inte lika roligt längre. Stel som en pinne och ville inte åka som jag sa. Plogga och bromsa. Någon som har förslag på hur man kan lära dem åka, utan att de ska behöva gå på skidskola?
Jaja, nästa år ska vi ta och åka längre, typ en vecka då blir det skidskola för båda barnen, så att de kan lära sig grunden.
En dag kvar så vi får väl se hur det går imorgon då? Haft underbara dagar här och det har varit fantastikt. Haft väldigt trevligt sällskap med, nämligen en barndomskamrat och hennes familj med barn. Det har helt enkelt varit super!!!!
Kram från fjällen!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar